Home / Diensten / Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Altijd een herkenbaar sprankelend ontwerp

Je bent er klaar voor om jouw bedrijf met trots te presenteren. Je wil graag dat jouw ideale klant je herkent door verrassende uitingen. Een consequent doorgevoerde stijl die niet saai is, is wat je nodig hebt. Of het nou gaat om een post op social media, een brochure, visitekaartje, flyer of poster, nieuwsbrief, presentatie templates, rolbanners, enz.
Mouse creations pakt graag het kladblok en potlood om een uniek, herkenbaar ontwerp voor je te maken die jij aan iedereen wil laten zien.

Kosten voor Ontwerp

De mogelijkheden zijn eindeloos en dus is het moeilijk om iets over de kosten te zeggen. De kosten zullen o.a. worden bepaald door het aantal ontwerp uren, het aantal vorm te geven pagina’s of uitingen, de omvang en complexiteit van het project, aantal feedbackrondes enz.

Wil je weten wat jouw project zou gaan kosten, vraag dan gratis een offerte aan.

Per uur

Weet je nog niet precies wat de omvang van je project zal zijn? Dan ga ik graag op uurbasis voor je aan de slag.

Op basis van een verkennend gesprek maak ik een inschatting van de benodigde uren. Tussentijds overleggen we regelmatig over het aantal beschikbare uren. Na afloop ontvang je een gespecificeerde rekening met een overzicht van de uren die ik aan jouw project heb besteed.

Mijn uurtarief is € 55,00 excl. btw.

Per project

Wil je graag vooraf weten waar je aan toe bent, kies dan voor een offerte per project. Op basis van een verkennend gesprek, waarin we uitgebreid je wensen bespreken, ontvang je een gespecificeerde offerte.

Geef je akkoord op de offerte, dan ga ik voor het overeengekomen bedrag voor je aan de slag.

Voorbeelden van ontwerpen door mij gemaakt

Zo ga ik te werk

Niemand kent jouw bedrijf beter dan jijzelf. Door onderstaande 4 stappen samen te doorlopen, creëer ik een uniek en onderscheidend ontwerp voor alle uitingen van jouw bedrijf.

1. Verkennen

In een verkennend gesprek bespreken we wat ik voor je kan beteken. Is er een klik, dan gaan we op zoek naar dat wat jouw bedrijf bijzonder maakt, wat tot uiting moet komen in het ontwerp.

Naar aanleiding van dit gesprek ontvang je een offerte.

2. Eerste ontwerp

Na bevestiging van de offerte maak ik een eerste design. Meestal maak ik verschillende variaties, zoals overeengekomen in de offerte.

3. Klaar voor feedback

Tijd voor feedback. Wat vind je van het eerste ontwerp? Heeft het de juiste uitstraling? Samen bespreken we hoe ik jouw product nog beter kunnen laten passen bij de uitstraling van jouw bedrijf.

4. Eindresultaat

De gegeven feedback verwerk ik, zodat de beste versie van het design ontstaat. Als je helemaal achter het resultaat staat, ontvang je alle benodigde bestanden. Of stuur ik het naar een drukker.

Nog niet helemaal tevreden? Dan bouwen we nog een feedback ronde in.

Een project in gedachten?

Ik denk graag met je mee in een online gesprek van 30 minuten. Dan verkennen we samen wat ik voor jou kan betekenen.

Plan een gesprek