Home / Diensten / Logo & huisstijl

Logo & huisstijl

Laat zien wie je bent

Een logo en huisstijl laten zien wie jouw bedrijf is, waar ze voor staat en maken de verbinding met jouw klant. Belangrijk dus dat je helemaal achter jouw logo en huisstijl staat! Ze zorgen voor herkenbaarheid en wekken vertrouwen van jouw klant.
Een goed logo en een consequent doorgevoerde huisstijl vertellen visueel het verhaal van jouw bedrijf. Mouse creations gaat graag aan de slag om de perfecte look en feel met een herkenbaar logo en authentieke huisstijl voor jouw bedrijf te creëren.

Wat kost een logo en huisstijl

Mouse creations neemt graag de tijd voor het creëren van een logo dat naadloos aansluit bij jouw bedrijf. De kosten hiervoor kunnen sterk variëren. Dit is onder andere afhankelijk van het type logo, alleen letters of ook een beeldmerk. Ook het aantal concepten, het aantal feedback momenten en de hoeveelheid uitingen voor de huisstijl hebben invloed op de prijs. Om je een idee te geven vind je hieronder de vanaf prijzen.

Wil je weten wat jouw project zou kosten, vraag dan gratis een offerte aan.

Logo

Het ontwerpen van een uniek logo met de juiste uitstraling voor jouw bedrijf, vanaf € 249,00 excl. btw.

Dit is inclusief oriënterend gesprek, concept logo met 3 variaties en 1 feedback ronde.

Logo & huisstijl

Een huisstijl is de visuele identiteit van je bedrijf. Dit wordt gevormd door onder andere het logo, de kleuren, lettertypes en andere visuele elementen. Denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes, briefpapier, website, maar ook vaste stijl elementen voor bijvoorbeeld uitingen op social media. Een logo met daarbij een simpele huisstijl start vanaf € 499,00 excl btw.

Opfrissen van huisstijl

Heb je al een logo en huisstijl, maar sluit deze niet meer helemaal aan bij wat jouw bedrijf moet uitstralen? Dan is ook een opfrisbeurt van je logo en/of huisstijl mogelijk. Prijzen hiervoor zijn sterk afhankelijk van jouw wensen. Vraag een offerte aan voor een indicatie van de kosten.

Voorbeelden van logo’s en huisstijlen door mij gemaakt.

Zo ga ik te werk

Niemand kent jouw bedrijf beter dan jij. Door onderstaande 6 stappen samen te doorlopen, creërt Mouse creations een uniek en onderscheidend logo met bijpassende huisstijl.

1. Verkennen

In een verkennend gesprek bespreken we wat ik voor je kan betekenen. Is er een klik, dan gaan we op zoek naar dat wat jouw bedrijf bijzonder maakt, wat tot uiting moet komen in de huisstijl.

Naar aanleiding van dit gesprek ontvang je een offerte.

2. Eerste ontwerp

Na bevestiging van de offerte maak ik een eerste ontwerp. We makenIk maak verschillende variaties, zoals afgesproken in de offerte.

3. Klaar voor feedback

Tijd voor feedback. Wat vind je van het eerste ontwerp? Heeft het de juiste uitstraling? Samen bespreken we hoe ik jouw logo & huisstijl nog beter kunnen laten passen bij jouw bedrijf.

4. Eindresultaat

De gegeven feedback verwerk ik, zodat de beste versie van het logo en/of de huisstijl ontstaat. Als je helemaal achter het logo staat, ontvang je alle benodigde bestanden.

Nog niet helemaal tevreden? Dan bouwen we nog een feedback ronde in.

Een project in gedachten?

Ik denk graag met je mee in een online gesprek van 30 minuten. Dan verkennen we samen wat ik voor jou kan betekenen.

Plan een gesprek