Home / Diensten / Persoonlijke presentatie

Persoonlijke presentatie

Bijzondere gebeurtenissen, vragen om een bijzonder ontwerp

Alle belangrijke momenten in het leven verdienen extra aandacht. Maak het moment extra speciaal met een bijzondere en persoonlijke uitnodiging of aankondiging ontworpen door Mouse creations. Ik denk graag met je mee en vind het vooral belangrijk dat wat ik ook maak, het echt bij jou past.

Mogelijkheden voor een persoonlijk ontwerp

Ik neem graag de tijd om een kaart, uitnodiging of leuke print te ontwerpen die helemaal past bij jullie stijl. De kosten voor een persoonlijk ontwerp zijn o.a. afhankelijk van jullie wensen en behoeften, de ontwerp uren en het beschikbare budget. Om alvast een idee te geven vind je hieronder mijn starttarief. Wil je weten wat jullie idee zou kosten, doe een gratis prijsaanvraag.

Trouwkaart

De dag waarop jullie de liefde vieren, verdient het om op een bijzondere manier aangekondigd te worden. Met een trouwkaart die helemaal bij je past. Uniek ontwerp vanaf € 149,00 incl. btw.

Dit is inclusief oriënterend gesprek, 3 concepten, 2 feedback rondes en een proefdruk. Exclusief de drukkosten.

Trouwhuisstijl

Naast een trouwkaart kan ik ook een unieke trouwhuisstijl ontwerpen. Denk aan: save de date kaartjes, naamkaartjes, menukaarten, tafelschikking, welkomstbord of poster, vlaggenlijn enz. Alles perfect op elkaar afgestemd in jouw unieke stijl, vanaf € 299,00 incl. btw.

Dit is inclusief oriënterend gesprek, 3 concepten, 2 feedback rondes en een proefdruk. Exclusief de drukkosten.

Feestje

Iets bijzonders te vieren? Ik maak graag een ontwerp voor een uitnodiging die helemaal bij jou past, vanaf € 149,00 incl. btw.

Dit is inclusief oriënterend gesprek, 2 concepten, 1 feedback rondes en een proefdruk. Exclusief de drukkosten.

Geboorte

De geboorte van jullie kindje is een bijzonder moment. Daar hoort natuurlijk een eigentijds, verrassend en vooral persoonlijk kaartje bij. Ik maak graag een bijzonder ontwerp vanaf € 149,00 incl. btw.

Dit is inclusief oriënterend gesprek, 2 concepten, 2 feedbackrondes en een proefdruk. Exclusief de drukkosten.

Overlijden

Wil je graag een bijzondere rouwkaart die precies vertelt wat jij wil. Ik neem graag de tijd om samen met jou iets persoonlijks en dierbaars te ontwerpen. Vanaf € 149,00 incl. btw.

Dit is inclusief oriënterend gesprek, 2 concepten, 2 feedbackrondes en een proefdruk. Exclusief de drukkosten.

Uniek behang

Wil je graag een uniek behang voor bijv. de kinderkamer. Ik maak met plezier een bijzonder patroon dat helemaal aansluit bij jouw persoonlijke stijl. Dit patroon kan gedrukt worden op bijv. stof of behang, vanaf € 199,00 incl. btw.

Dit is inclusief oriënterend gesprek, 2 concepten en 2 feedbackrondes. Exclusief de drukkosten.

Dit heb ik gemaakt

Zo ga ik te werk

Een speciale gelegenheid maak ik graag extra speciaal. Door onderstaande 4 stappen samen te doorlopen, creëren we een uniek en sprankelend product speciaal voor jou.

1. Verkennen

In een verkennend gesprek bespreken we wat ik voor je kan beteken. Is er een klik, dan gaan we opzoek naar wie je bent en wat je wil uitstralen, zodat het ontwerp echt bij je past.

Naar aanleiding van dit gesprek ontvang je een offerte.

2. Eerste ontwerp

Na bevestiging van de offerte maak ik een eerste design. Meestal maak ik verschillende variaties, zoals overeengekomen in de offerte.

3. Klaar voor feedback

Tijd voor feedback. Wat vind je van het eerste ontwerp? Heeft het de juiste uitstraling? Samen bespreken we hoe ik jouw product nog beter bij jou kunnen laten passen.

4. Eindresultaat

De gegeven feedback verwerk ik, zodat de beste versie van het design ontstaat. Als je helemaal achter het resultaat staat, ontvang je alle benodigde bestanden. Of ik stuur het naar een drukker.

Een project in gedachten?

Ik denk graag met je mee in een online gesprek van 30 minuten. Dan verkennen we samen wat ik voor jou kan betekenen.

Plan een gesprek